Muutama kuva työvaiheittain;broilerin hunajamarinoitu ohutleike
öljyä ja voita paistoon
Lämmitä öljy-voiseos ensin kuumaksi pannulla ja lisää leikkeet. Paista vain niin, että leikkeet saavat väriä ja laske lämpötilaa esim. kolmoselle ja laita pannuun kansi päälle. Anna hautua rauhassa n. 10 minuuttia välillä käännellen puolta. Tämä siksi, että kanasta tulee mehevää, ei yhtään kuivaa (ei h*lvetti näitä ohjeita -Mystic)
1 pkt pekonia
1 pkt herkkusieniä
2 pientä sipulia
1 prk ruokakermaa
valkopippuria
öljyä paistoon
Paloittele sipulit, herkkusienet ja pekoni pieneksi silpuksi. Lämmitä öljy paistinpannulla kuumaksi, lisää sipulit ja kuullota hetki, lisää sitten pekoni ja paista rapeaksi. Lisää sitten vielä herkkusienet ja alenna hieman lämpöä, kansi päälle ja anna muhia vähän käännellen ihan rauhassa. Ihan lopuksi lisää vielä ruokakerma ja anna kiehua rauhassa kokoon. Lisää maustemitta valkopippuria.
Sitte lisäksi pistettin vielä annokseen mitä kaapistä löytyi, eli keitettyä kananmunaa ja salaattia (lehtisalaatti, kirsikkatomaattia ja tummia viinirypäleitä).
Helppoa ja hyvää!
.. Ja oli muuten hyvää!